Alexandru Fintoiu

Credeti totul

Când Dumnezeu a zis, așa a fost. Nu a fost îndoială, nu s-a chinuit, nu a încercat de mai multe ori, pur și simplu a zis și a fost. Ce spune Dumnezeu se împlinește și astăzi.

Avem Sfânta Scriptură unde Dumnezeu zice multe lucruri. Trebuie să fim convinși că ce este scris acolo se împlinește așa cum s-a împlinit și acum câteva mii de ani. A zis acelui om bolnav, “păcatele îți sunt iertate”, și i-au fost iertate chiar atunci. Oamenii se întrebau, cine este, cum, de ce, dar, când Dumnezeu zice, se împlinește.

Să ne amintim, a spus unui tată stresat și afectat, nu de faptul că i s-a stricat mașina sau că i-a venit factura mai scumpă ci de faptul că fiul lui era pe moarte, i-a spus “du-te, fiul tău trăiește”. Aceste cuvinte s-au împlinit pentru că le-a zis Dumnezeu.

Celui care a fost bolnav de 38 de ani i-a zis să-și ridice patul și să umble. Omul acela avea toate motivele să se uite la starea în care era și să nu încerce să facă nimic dar când îți spune Hristos, nu te poți opune pentru că ce poruncește Dumnezeu întodeauna se împlinește.

Astăzi sunt mulți oameni care au probleme care nu pot fi rezolvate de alți oameni. Însă pentru Dumnezeu nu este nimic irealizabil. El poate spune și astăzi, să te ridici, să lupți, să fii puternic. Totul este cu putință la El. Poate repara relații, poate transforma vieți, poate schimba felul în care gândim.

Când Dumnezeu a zis așa a fost. Ce este ciudat este că mulți oameni citesc Sfânta Scriptură și li se pare greu să creadă tot ce este scris. Dar când Dumnezeu spune ceva se împlinește. Nu există îndoială decât la noi.

Credeți tot ce este scris. Dumnezeu a zis.