Alexandru Fintoiu

Ramaneti mai aproape de El ca oricand

Când au dat de libertate oamenii tot aceeași au dovedit că sunt. Neschimbați, fără respect, neascultători de legi și ignoranți. Românii parcă nu au leac. Unii plâng de durere din pricina virusului iar alții râd de fericire că-și pot face de cap ignorând virusul.
Ne-am rugat lui Dumnezeu pentru mai bine, iar El a lucrat. Dumnezeu a mai dat o șansă celor din jur să creadă nevăzutul, deși El știa că oamenii nu se vor pocăi. Citeam că zilele trecute s-au strâns noaptea prin parcuri să își facă de cap.
Nici măcar ca poporul Israel din vechime nu mai suntem. Când le mergea rău, strigau la Dumnezeu și El îi izbăvea. Nu dura mult pocăința, dar era ceva. La noi nu merge nici așa. Când ne-a mers rău ca popor, am stat închiși și am închis în noi și dorințele după clipe, ca în vremuri de libertate să dăm drumul la instincte pe unde putem.
Dumnezeu încearcă să arate în jur că fără El nu merge nimic și că la Cuvântul lui se schimbă totul. Noi, creștinii trebuie să luminăm, să avem credința aprinsă în candelă pentru că nu de libertate depinde venirea lui Hristos ci de împlinirea numărului celor aleși de Dumnezeu.
Să nu uităm să mulțumim în fiecare zi, pentru că Dumnezeu e mare și când cei mai mulți Îl ignoră și Îl uită. Cred că România, acum are nevoie de rugăciunile noastre, mai mult ca ieri. Motivez prin faptul că acum suntem mai tentați să lăsăm garda jos.
Oare când va veni să ia biserica, va găsi Domnul credință în inimile noastre? Dacă harul va fi luat de la noi neamurile și rămânem jos, nu vom mai avea nicio șansă. Să nu ne jucăm ci să rămânem lângă El, credincioși Cuvântului.
Rugați-vă…