Alexandru Fintoiu

Izbavirea e aproape

Sunt zile grele. Nu m-aș fi gândit vreodată că vom ajunge în asemenea situație din pricina unui virus. Nu ne-a întrebat ce fel de religie avem și nici ce gândim despre toate astea. A intrat în noi în plin ucigând fără milă.

Nimeni nu poate ști ce va urma însă în mod cert Dumnezeu va avea un cuvânt de spus și nu va aștepta mult. Fiecare din noi a avut o luptă de dus cu gândurile și deznădejdea. Fiecare din noi ne-am cercetat și ne-am dat seama că mai presus de orice, trebuie să ne pocăim.

La unii, virusul le-a frânt visurile, idealurile, tot ce știau despre viață. Toate planurile s-au făcut probabil scrum însă nu uitați, avem pe Isus de partea noastră. Nu ne va lăsa și nu se va uita nepăsător la oameni. Încă este har și îndurare.

În zilele acestea este greu să mai visezi, să mai nădăjduiești, afară doar că încerci să te protejezi pe tine și familia ta, dar nu mi-am pierdut speranța și nu o voi pierde niciodată. Trebuie să îndrăznim să mai visăm, viața va continua și cu virusul care bate la uși.

Noi suntem în mâna iubitoare a lui Dumnezeu. N-ar trebui să uităm faptul că “nu norul este veșnic ci soarele-i Acel ce-n vinge și rămâne Stăpân în urmă, El!”.

În zilele ce vor veni Dumnezeu va vorbi. Cerul nu tace la infinit. Fiți sfinți, rugați-vă și nădăjduiți în Domnul.

În Psalmul 116, avem o promisiune grozavă: “Iubesc pe Domnul căci El aude glasul meu, cererile mele…”

Dumnezeu nu e surd, aude rugăciunile sfinților. Cere-I lui Dumnezeu izbăvirea și vei vedea ce Dumnezeu mare ai.

Nu știu cum va face, dar Dumnezeul meu e puternic și viu. Ori va răpi biserica ori va birui virusul, știu că El începe și luptă pentru noi. Rugați-vă și nu obosiți, izbăvirea e aproape…