Alexandru Fintoiu

Alegeti ce trebuie

Românii au avut de ales. Tot la patru ani. Punem ștampilele, fiecare cum putem sau cum ni se pare. Cei mai mulți sunt derutați. Dar indiferent cum alegi, Dumnezeu Își împlinește planul Lui.

Noi avem speranțe, veșnice speranțe în conducerea societății. Azi poate se schimbă ceva, asta ca să ajungi la concluzia că omul tot om este, nu contează culoarea. Ceea ce trebuie să înțeleagă oamenii este că schimbarea trebuie să fie interioară, adică să o facă Dumnezeu.

Când te schimbă Hristos, iți pui nădejdea în Dumnezeu, când te schimbi tu, crezi că n-ai nevoie de El și tot cazi.

Avem nevoie de o țară condusă de Dumnezeu, nu de noi. Asta ar trebui să înțeleagă toți. Oamenii să se roage mai mult, să creadă mai mult, să lupte mai mult, nu pentru egoismul lor ci pentru slava lui Dumnezeu.

Visez la o țară în care românii să se roage dimineața și seara, să țină post, să fie buni și să lase răutatea și falsul. Să ne rugăm să fim transformați pentru cer.

Alegeți pe Dumnezeu în primul rând și el se va ocupa de restul. El vă va binecuvânta, nu oamenii. De la El să așteptați mai bine. De la El să așteptați frumosul. Nădejdea nu vă va fi amăgită.

Faceți ceva pentru El.

                                                                                                                                                                Alexandru_Fintoiu