Alexandru Fintoiu

DUMNEZEU ESTE SUFICIENT!

E greu să stai sus. E greu să ai aceeași tărie în confuzia generată de covid 19. Dar nu trebuie să uităm de El. Moartea pe cruce a lui Isus este suficientă pentru mântuirea noastră. În Evrei ne spune că  „El poate să-i mântuiască pe deplin pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El…”.

Avem nevoie să fim tari și să citim Biblia, nu știrile. Tăria Lui este suficientă pentru slăbiciunile noastre. El dă putere mai mare celor slabi și ne ajută să ne ridicăm atunci când suntem căzuți. Cu toții avem probleme cu păcatul. Ne luptăm și suntem dependenți de iertarea Lui. Dar harul ne-a ajuns și pe noi. Să-L lăudăm cu bucurie.

Autoritatea Lui este suficientă pentru necazurile noastre. Cheamă autoritatea Lui peste viața ta. Vei vedea ce Dumnezeu mare ai! Toată puterea I-a fost dată  în cer și pe pământ. Puterea Lui este suficientă ca să ne restaureze. El îi ridică pe cei ce cad, nu disperați…

Înțelepciunea Lui este suficientă să ne călăuzească. Chiar dacă nu știm încotro să apucăm în diferite situații din viață, El ne scoate la loc larg și ne luminează cu făclia Lui.

Și, să nu uităm niciodată că harul Lui este suficient pentru noi. Nu avem nevoie de mai mult pentru  că puterea Lui în slăbiciune este făcută desăvârșită. De fapt e simplu, când ești slab într-un lucru și te lași total în mâna lui Dumnezeu, El te va binecuvânta…

Nu vă pierdeți nădejdea uitându-vă la ce este în jurul vostru. Tot ce a făcut Dumnezeu este îndeajuns pentru noi. Trebuie doar să avem credință. Nimeni nu a susținut că va fi ușor, dar noi avem nădejde.