Alexandru Fintoiu

Sa ne rugam pentru Romania

Urmează o săptămână la sfârșitul căreia România își decide iar viitorul următorilor patru ani. Cel mai rău e să votezi cu cineva fără să ai habar despre ce fel de om este și ce susține, influențat de circumstanțe sau oameni.

Cel mai bun lucru este să ne rugăm ca Dumnezeu să aleagă pe cineva care să ne fie o binecuvântare, nu un blestem. Să ne rugăm ca cel ce va conduce țara să fie aproape de familiile normale, creștine, de biserică, de valorile morale despre care se bate atâta monedă dar pe care parcă toți le uită.

Să ne rugăm ca Dumnezeu să se uite în inima celui care va conduce și să o orienteze cît mai aproape de El. În fața lui Hristos nu este important partidul, ci omul. N-avem nevoie de oameni care promovează păcatul, neascultarea de Dumnezeu, o viață trăită în plăceri și în neconcordanță cu Biblia.

Dacă vrem ca România să fie binecuvântată, trebuie să ne rugăm. Nu este important să alegem oameni care doar să declare că susțin familia și valorile creștine dar este important să alegem pe cei care și împlinesc în viața lor personală ceea ce spun. Au fost mulți care au declarat că susțin copiii și habar nu au ce înseamnă să fii tată sau mamă.

Rugați-vă pentru România. Este cel mai bun lucru pe care îl avem de făcut. Restul Îl face Dumnezeu. Toate stăpânirile vin de la El. Noi românii încă mai pâlpâim. Dumnezeu să ne ajute să nu se stingă ce mai e bun.