Alexandru Fintoiu

Chaeama-L in ziua necazului

Mulți oameni au necazuri. Unii încearcă să le rezolve singuri iar alții încercă să intre cu mașinile în stâlpi. Mai sunt și categoriile de oameni care vor să le rezolve cu ajutorul prietenilor, doctorilor, banilor iar uneori și cu Dumnezeu.
Sunt anumite probleme pe care le poți rezolva până la urmă. Cumva noi oamenii o scoatem la capăt în anumite situații. Totuși cel mai grozav necaz este atunci când Dumnezeu nu este cu tine. Poți să fii vindecat, poți să ai case mari și să schimbi mașinile noi din an în an, atunci când nu-L ai pe Hristos ai mari necazuri.
Cel mai mare necaz este că pierzi cerul. Toți oamenii doresc să ajungă acolo dar nu toți acceptă Calea și Adevărul care spun că adevărata Viață este Hristos. Și ce folos să trăiești 120 de ani dacă la sfârșit nu primești viața veșnică?
Un alt necaz este că fără Hristos nu ai niciun sprijin pe pământul acesta. Dumnezeu îți face mintea sănătoasă și te ajută să nu o iei razna în nebunia acestei lumi. Atunci când nimeni nu te mai poate ajuta, El poate.
Tot necaz mare este și când trăiești nefericit. Nu ai bucurii care durează pentru că golul din inimă nu poate fi umplut cu lucruri ci cu Dumnezeu.
Cheamă-L însă pe Dumnezeu în ziua necazului și El te va asculta. Este Singura soluție pentru viața veșnică.